Paasactie: 20% korting op de producten van BABOR AGE ID Make-up. Geldig bij een aankoop van minimum 50 euro op onze website met kortingscode 'PERLEKE'

BABOR AMPOULE CONCENTRATES


Gebruik:
Na de reiniging met BABOR Cleansing-producten. Ampul schudden en de hals van de ampul met een tissue of de bijgevoegde ampullenopener bedekken. Ampul bij de hals resp. de opener vastpakken en met een ruk naar achteren bij de onderste gekleurde ring openbreken. Concentraat in de handpalmen doen en daarna over gezicht, hals en decolleté verdelen. Zachtjes in de huid kloppen. Vervolgens de verzorgingscrème aanbrengen.Werkstofconcentraat voor een huid die bescherming nodig heeft en die door milieu-invloeden belast is. Werkt als een beschermingsschild tegen dagelijkse, negatieve milieu-invloeden.

 

Voor een fris, verfijnd huidbeeld en als bescherming tegen de door licht veroorzaakte, versnelde huidveroudering.

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml.

Werkstofconcentraat voor elke gestreste huid bij een gespannen gevoel en gevoel van hitte. Het snel intrekkende werkstofconcentraat verkoelt en verzorgt de huid na het zonnen.

 

De huidregeneratie na het zonnen wordt gestimuleerd en een complex met rozemarijnextract ondersteunt de afweer tegen vrije radicalen.

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml.

Deze vitamineshot ondersteunt de functies van de huidbarrière en maakt de huid heerlijk zacht.

 

Een vitaminecomplex van vitamine A, E, provitamine B5 en biotine verzorgt de huid met vitaminen en ondersteunen de beschermingsbarrière.

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml.

Geënergetiseerde anti-aging tijdens de nacht. Voor een effectieve schoonheidsslaap: ter ondersteuning van de nachtelijke huidregeneratie. ´s Morgens wordt de huid hersteld wakker uit haar schoonheidsslaap en ziet er fris en wakker uit.

 

Het salix nigra bark extract alsmede extracten van de alg activeren de huidcellen in de fase van de diepe slaap. Met kostbare truffelextracten.

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml.

Een echte allrounder die ook bij een hectische, stressvolle levensstijl helpt om de huid in te stellen op een "nieuwe start".

 

De werkstof Epocyl verhoogt de huideigen functie om vocht op te slaan en ondersteunt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid. De huid ziet er stralend uit en is gewapend tegen de dagelijkse uitdagingen.

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml.

Werkstofconcentraat bij een onzuivere huid en puistjes.

 

De puistjesbestrijder bij huidonzuiverheden en irritaties. Reduceert huidonzuiverheden. Het huidbeeld is zichtbaar gezuiverd en de huid is tot diep in de poriën schoon en ziet er verfijnd uit. De hoge concentratie van leisteen- en theeboomolie werkt antibacterieel en reduceert zo aanwezige puistjes snel en effectief.

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml.

Werkstofconcentraat bij een gemengde huid met grove poriën en een vette huid. Voor een gelijkmatigere, gematteerde huid met huidverfijnend blur-effect.

 

Een extract uit de hars van de wilde mastiekboom reduceert de grootte van de poriën en overmatige vetglans zonder daarbij uit te drogen. Huidonzuiverheden worden voorkomen en matterende microsferen zorgen direct voor een huidverfijnend blur-effect.

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml.

Werkstofconcentraat bij een geïrriteerde huid en een door stress veroorzaakte huidveroudering.

 

De effectieve stressmanager voor de huid gaat de tekenen van een verhoogd stressniveau tegen. Een door stress veroorzaakte huidveroudering wordt voorkomen en symptomen zoals stressrimpels en roodkleuringen worden verminderd.

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml.

Werkstofconcentraat met onmiddellijk effect bij rimpels en lijnen.

 

Het Lift Express complex met micro-roodwierextract en hoogwaardige peptiden reduceert optisch de rimpeldiepte alsmede gravitatierimpels.

 

Inhoud: 7 ampoules van 2 ml.

Werkstofconcentraat bij verminderende elasticiteit en de eerste rimpels.

 

Dankzij de krachtige opvuller ziet de huid er opgevuld en gladgemaakt uit en voelt steviger aan. Het aanwezige werkstofcomplex ondersteunt de vorming van collageenvezels en laat de huid er zo jeugdiger uitzien.

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml.

Werkstofconcentraat voor een droge, vale huid. De Algae Vitalizer is als een zeebries voor de huid. De huid wordt met vocht verzorgd.

 

Plankton-algen-extracten hydrateren op intensieve wijze, vitaliseren de huidfuncties en beschermen met anti-ox effect.

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml.

Werkstofconcentraat voor een vermoeide huid met gebrek aan uitstraling. Creëert optisch een jeugdige glow en herstelt onregelmatigheden. De teint is gelijkmatiger en straalt natuurlijk fris.

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml.

De Hydra Plus Fluid is de dorstlesser voor de huid. De huid wordt op intensieve wijze gehydrateerd, zodat droogterimpeltjes kunnen worden verminderd.

 

Een complex met hyaluronzuur en een plantaardige moisturizer hydrateert op intensieve wijze. Voor een frisse teint.

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml.

De directe energie-kick voor een vermoeide mannenhuid.

 

De huid komt in topvorm: ze ziet er direct geperfectioneerd en vol energie uit.

Het krachtige TAUREC complex met taurine en coffeïne geven de huid onmiddellijk na het gebruik de ultieme energiekick. Een complex van vitamine C en provitamine B5 zorgt voor een extra frisse uitstraling. De formule met drievoudig hyaluronzuur hydrateert intensief en langdurig.

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml