BABOR AMPOULE CONCENTRATES


Elke ampul is ontworpen voor een andere huidbehoefte en bevat zeer geconcentreerde werkstoffen die in een korte tijd hun werking op de huid van het gezicht laten zien. De exclusieve werkstoffluids kunnen als aanvulling op de dagelijkse huidverzorging of als wekelijkse kuur worden gebruikt en overtuigen door de voelbare en zichtbare werking op de huid.


In de kijker


Repair - De ampullen regenereren en versterken

Sale!

Werkstofconcentraat voor een huid die bescherming nodig heeft en die door milieu-invloeden belast is. Werkt als een beschermingsschild tegen dagelijkse, negatieve milieu-invloeden.

 

Voor een fris, verfijnd huidbeeld en als bescherming tegen de door licht veroorzaakte, versnelde huidveroudering.

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml.

Sale!

Werkstofconcentraat voor elke gestreste huid bij een gespannen gevoel en gevoel van hitte. Het snel intrekkende werkstofconcentraat verkoelt en verzorgt de huid na het zonnen.

 

De huidregeneratie na het zonnen wordt gestimuleerd en een complex met rozemarijnextract ondersteunt de afweer tegen vrije radicalen.

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml.

Sale!

Deze vitamineshot ondersteunt de functies van de huidbarrière en maakt de huid heerlijk zacht.

 

Een vitaminecomplex van vitamine A, E, provitamine B5 en biotine verzorgt de huid met vitaminen en ondersteunen de beschermingsbarrière.

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml.

Sale!

Geënergetiseerde anti-aging tijdens de nacht. Voor een effectieve schoonheidsslaap: ter ondersteuning van de nachtelijke huidregeneratie. ´s Morgens wordt de huid hersteld wakker uit haar schoonheidsslaap en ziet er fris en wakker uit.

 

Het salix nigra bark extract alsmede extracten van de alg activeren de huidcellen in de fase van de diepe slaap. Met kostbare truffelextracten.

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml.


Hoe een ampoule gebruiken?

  • Voorafgaandelijke stap: Reinig eerst de huid.
  • Stap 1: Schud de ampul zodat alle ingrediënten zich goed mengen
  • Stap 2: Open de hals van de ampul met de bijgevoegde ampullenopener.
  • Stap 3: Schenk het concentraat in uw handpalm en verdeel het rijkelijk over uw gereinigde gezicht, hals en decolleté. Klop het concentraat vervolgens zachtjes met uw vingers in de huid. Gebruik de gehele inhoud van de ampul voor een maximale werking.
  • Stap 4: Ten slotte kunt u, afhankelijk van hoe de huid aanvoelt, beslissen of u nog een verzorgende crème wilt aanbrengen of niet. Als u de ampul ‘s morgens hebt aangebracht, kunt u zich daarna gewoon opmaken. Het concentraat trekt namelijk snel in.

SOS - De ampullen beloven snelle hulp bij speciale beauty-problemen

Sale!

Een echte allrounder die ook bij een hectische, stressvolle levensstijl helpt om de huid in te stellen op een "nieuwe start".

 

De werkstof Epocyl verhoogt de huideigen functie om vocht op te slaan en ondersteunt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid. De huid ziet er stralend uit en is gewapend tegen de dagelijkse uitdagingen.

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml.

Sale!

Werkstofconcentraat bij een onzuivere huid en puistjes.

 

De puistjesbestrijder bij huidonzuiverheden en irritaties. Reduceert huidonzuiverheden. Het huidbeeld is zichtbaar gezuiverd en de huid is tot diep in de poriën schoon en ziet er verfijnd uit. De hoge concentratie van leisteen- en theeboomolie werkt antibacterieel en reduceert zo aanwezige puistjes snel en effectief.

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml.

Sale!

Werkstofconcentraat bij een gemengde huid met grove poriën en een vette huid. Voor een gelijkmatigere, gematteerde huid met huidverfijnend blur-effect.

 

Een extract uit de hars van de wilde mastiekboom reduceert de grootte van de poriën en overmatige vetglans zonder daarbij uit te drogen. Huidonzuiverheden worden voorkomen en matterende microsferen zorgen direct voor een huidverfijnend blur-effect.

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml.

Sale!

Werkstofconcentraat bij een geïrriteerde huid en een door stress veroorzaakte huidveroudering.

 

De effectieve stressmanager voor de huid gaat de tekenen van een verhoogd stressniveau tegen. Een door stress veroorzaakte huidveroudering wordt voorkomen en symptomen zoals stressrimpels en roodkleuringen worden verminderd.

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml.


Lift & Firm - De ampullen maken glad en verstevigen

Sale!

Werkstofconcentraat met onmiddellijk effect bij rimpels en lijnen.

 

Het Lift Express complex met micro-roodwierextract en hoogwaardige peptiden reduceert optisch de rimpeldiepte alsmede gravitatierimpels.

 

Inhoud: 7 ampoules van 2 ml.

Sale!

Werkstofconcentraat bij verminderende elasticiteit en de eerste rimpels.

 

Dankzij de krachtige opvuller ziet de huid er opgevuld en gladgemaakt uit en voelt steviger aan. Het aanwezige werkstofcomplex ondersteunt de vorming van collageenvezels en laat de huid er zo jeugdiger uitzien.

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml.

Sale!

BABOR Ampoule Concentrates - Grand Cru

€ 49,90 € 34,93
Sale!
Sale!

BABOR Ampoule Concentrates - Grand Cru

€ 49,90 € 34,93

Ultieme anti-aging ampullenkuur in drie stappen voor 7 dagen

 

Met de Grand Cru Edition heeft BABOR een exclusieve en buitengewone ampullenkuur gecreëerd voor een bijzonder veeleisende huid. Drie nauwkeurig op elkaar afgestemde Ampoule Concentrates met exclusieve rozenextracten, vormen een zeer werkzame en alomvattende anti-aging belevenis.

 

The Rose Ampoule met extract uit de Damascus roos zorgt voor een onmiddellijke reductie van de rimpeldiepte. The White Ampoule met wit rozenextract van de roos Alba geeft een gelijkmatigere en jeugdig stralende teint. De kuur eindigt met de zwarte Baccara roos. The Black Ampoule beschermt de huid tegen vrije radicalen en gaat zodoende vroegtijdige, door het milieu ontstane huidveroudering tegen.

 

Gebruik:

De Grand Cru ampullen bieden in drie stappen gedurende zeven dagen een ultieme anti-aging belevenis. De huid wordt geregenereerd, verfijnd en beschermd door de op elkaar opbouwende ampullenkuur in een drie stappensysteem.

  • Step 1: GRAND CRU The Rose – ultieme huidverjonging met regenererende eigenschappen en direct effect
  • Step 2: GRAND CRU The White – ultieme, jeugdige uitstraling dankzij verbeterde huidstructuur
  • Step 3: GRAND CRU The Black – ultieme bescherming tegen vroegtijdige, door het milieu ontstane huidveroudering

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml


Hydration - De ampullen zijn een weldaad voor de huid die vocht nodig heeft

Sale!

Werkstofconcentraat voor een droge, vale huid. De Algae Vitalizer is als een zeebries voor de huid. De huid wordt met vocht verzorgd.

 

Plankton-algen-extracten hydrateren op intensieve wijze, vitaliseren de huidfuncties en beschermen met anti-ox effect.

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml.

Sale!

Werkstofconcentraat voor een vermoeide huid met gebrek aan uitstraling. Creëert optisch een jeugdige glow en herstelt onregelmatigheden. De teint is gelijkmatiger en straalt natuurlijk fris.

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml.

Sale!

De Hydra Plus Fluid is de dorstlesser voor de huid. De huid wordt op intensieve wijze gehydrateerd, zodat droogterimpeltjes kunnen worden verminderd.

 

Een complex met hyaluronzuur en een plantaardige moisturizer hydrateert op intensieve wijze. Voor een frisse teint.

 

Inhoud: 7 ampullen van 2 ml.