PERMANENTE MAKE-UP

Voor deze extra specialisatie doen we beroep op een gediplomeerde Permanente Make-up styliste die reeds enkele jaren actief is en dagdagelijks deze specialisatie uitvoert.


OGEN

EYELINER
Eyeliners laten de ogen spreken en kunnen de kleur van de iris versterken. Of u nu kiest voor een subtiel lijntje tussen de wimpers, of liever iets breder, er zijn diverse mogelijkheden. U kunt ook kiezen voor een diep donkere eyeliner en een subtiel zachter lijntje onder.

INFRA LASHES
Een zeer subtiele liner tussen de wimperhaartjes, die de oogopslag intensiveert maar niet echt zichtbaar is.

DESIGN
Een zeer subtiele liner tussen de wimperhaartjes, die de oogopslag intensiveert maar niet echt zichtbaar is.

SMUDGEY EYELINER
Uitgeschaduwde eyeliners waarbij 2 kleuren boven elkaar geplaatst worden, van donker naar licht. Geeft een bijzonder resultaat. 

WENKBRAUWEN

Als de wenkbrauwen niet goed van vorm zijn of te licht en onregelmatig zullen uw gelaatstrekken niet volledig tot hun recht komen. Een goede wenkbrauw brengt balans in uw gelaat en bepaalt grotendeels uw uitstraling.

ZACHT INGESCHADUWDE WENKBRAUWEN
Deze schaduwtechniek geeft een zacht poederachtig effect en wordt als één geheel geplaatst, maar wel op een zeer natuurlijke manier. De wenkbrauw wordt hierdoor voller. Deze techniek passen we onder andere toe bij de eerste behandeling van alopecia patiënten. Bij de nabehandeling wordt een lichte hairstroke techniek geplaatst.

SUBTIELE HAIRSTROKE TECHNIEK
Er worden als het ware zeer fijne haartjes getekend, waarbij rekening wordt gehouden met de groeirichting van de nog aanwezige haartjes. We brengen de hairstroke altijd enigszins door elkaar aan om een "streepjescode"-effect te voorkomen. Het eindresultaat zal zeer natuurlijk zijn en niet van echt te onderscheiden.

LIPPEN

LIPLINER
Een liplijn voorziet de mond weer van duidelijke contouren. Met een lipliner kan de mond optisch worden vergroot en kunnen kleine oneffenheden gecamoufleerd worden. We adviseren een kleur die dicht bij de eigen lipkleur ligt zodat u niet noodzakelijk lippenstift hoeft aan te brengen.

LIPSCHADUW
Bij ingeschaduwde lippen wordt eerst de liplijn aangebracht en vervolgens zal met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn ingekleurd worden. Hierdoor kunnen ook grotere oneffenheden aan de contourlijn gecorrigeerd worden. Het zachte kleurverloop maakt de lijn subtiel en natuurlijk.

FULL LIPS
Bij volledig inkleuren van de bleke lippen wordt ook eerst de liplijn geplaatst  waarna de lippen in het geheel worden ingekleurd. Het eindresultaat zal een zachte blos in uw lippen geven, maar kan nooit het lipstick-effect vervangen. Uiteraard is het mogelijk om lipstick in een andere kleur aan te brengen op uw full lips indien gewenst.

MEDISCHE PIGMENTATIE

Bij medische pigmentatie worden onder andere huidskleuren aangebracht op plaatsen waarop om welke reden dan ook het natuurlijk pigment ontbreekt. Dit kleur zal zoveel mogelijk in overeenstemming gemaakt worden met de omliggende huid. Het is ook mogelijk om littekens in te kleuren. Zo behoren correcties na brandwonden of een nieuwe lipcontour bij een hazenlip tot de mogelijkheden.

TEPEL- EN TEPELHOFPIGMENTATIE

Een uitkomst voor dames die na een borstreconstructie geen tepel of tepelhof meer hebben. Door middel van speciale naaldtechnieken wordt een zeer natuurlijk 3D resultaat bereikt. Ook na een borstverkleining kan met PMU een mooie aanvulling/reconstructie gemaakt worden aan het tepelhof.

SCALPPIGMENTATIE

Veel mensen voelen zich niet prettig bij een steeds dunner wordende haardos of zelfs volledige kaalheid. Gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden om haarverlies tegen te gaan of te camoufleren. Eén van de mogelijkheden is de Micro Haar Pigmentatie behandeling. Micro Haar Pigmentatie is een behandeling waarmee kaalheid door middel van het aanbrengen van een stoppeltattoo kan worden gecamoufleerd. Een Micro Haar Pigmentatie behandeling geeft de illusie van een kaal geschoren hoofd.


Meer info: tel. 0497/54.28.28